Кошик
1012 відгуків

Дорогі покупці! На даний момент у компанії Podarki.kh.ua вихідні. Замовлення та повідомлення для компанії, надіслані у вихідні дні, будуть оброблені в перший робочий день у терміновому порядку. Гарних Вам вихідних.

+380 (66) 174-88-45
Кошик
Подарки и сувениры ручной работы

Приготування шоколадних цукерок

Приготування шоколадних цукерок

ПРИГОТУВАННЯ ШОКОЛАДНИХ ЦУКЕРОК
 

Приготування шоколадних цукерок - це ціле мистецтво.
Глазурувати вироби можна кількома способами – поливати цівкою шоколаду або ж вмочати цукерку в отриману масу. Другий варіант виходить більш дорогим, так як це ручна і копітка робота.
І все ж, найкращими є вироби, які повністю покриті дуже тонким шаром шоколаду, так як головним у них є начинка.
Дійсно оригінальними цукерковими виробами можна вважати тільки ті, оболонка яких повністю складається з шоколадної маси (містить какао-масло). Ці вироби мають різні начинки, але все одно, головним у цукерках залишається шоколад.
Для начинки, найчастіше, використовується праліне. Це асорті з горіхів, цукрової пудри та інших компонентів.
Ще існує, і має величезну популярність начинка кремової маси. Цукерки з цією начинкою називаються трюфелі.
Цукерки різноманітним алкоголем готуються особливим, незвичайним способом. Виробляються особливі крохмальні форми, далі в них додають сироп з цукру і патоки, у складі яких вже є речовини для додання аромату і сам алкоголь. Далі, протягом наступних діб на цукерці цукор кристалізується, і потім він утворює похрустывающую оболонку. Далі крохмаль видаляється особливим способом стиснення повітря і готову цукеркову основу покривають шоколадом.
Так само, бувають начинки під назвою помадка. Вона виходить за рахунок збивання сиропу з цукру і патоки, а далі додають різні ароматичні і смакові елементи. Далі приготовану масу кладуть у заготовлені форми і поливають шоколадом. Текстура начинки повинна бути однорідною, інакше технологія приготування цукерок вважається порушеною.
 Суфле покрытое шоколадом готовят вручную. Используют для этого агаро – раствор из патоки и сахара, взбитого яичного белка и других веществ, создающих его вкус будущих конфет. Взбивается полученная масса очень быстро, кладется в заготовленные ранее формы, и через 24 часа, когда застынет масса, разрезают и поливают глазурью.
 Сыр Рокфор используется во Франции для будущих конфет. Жители многих азиатских стран глазируют насекомых.
Ще є одна смачна начинка – грильяж. Вона дуже тверда. Виробляють її з цукру, дуже увареного, так само додаючи подрібнені горіхи. Отриману суміш розкладають за формами, а після повного застигання розрізають і поливають масою з шоколаду.
Упаковують шоколадні цукерки у картонні плоскої форми коробки. Раніше застосовували для упаковки бонбоньєрки, виготовлені з дерева, які потім обтягували шовком.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner